La FCEDF continua rebent la col·laboració d’importants esportistes de cara als VII Jocs Catalans de Cervera. Si ahir, dilluns, els encarregats de convidar-vos a gaudir d’aquest important esdeveniment de l’esport adaptat eren 3 dels integrants de la Selecció Catalana i Espanyola de bàsquet en cr (Jaume Llambi, Enric Sanz i Jordi Ruiz), avui ho fa un mític jugador de bàsquet: Audie Norris, també conegut com “Atomic Dog”.
 
Audie James Norris o Audie Norris, també conegut amb el sobrenom d’”Atomic Dog”, va ser jugador dels Portland Trail Blazers (1982-1985), de l’italià Benetton Trevieso (1982-1987) i del grec Nikas Peristeri (1993-94). Però el veritable èxit esportiu li va arribar com a jugador del FC Barcelona (1987-1993). 
 
Durant la seva estança a Barcelona, Audie Norris va guanyar 3 campionats de Lliga ACB, 2 Copes del Rei, 1 Lliga Catalana i 1 Copa del Príncep d’Astúries, esdevenint, així, el millor jugador estranger del FC Barcelona de tots els temps.
 
Trobareu el missatge d’Audie Norris a : https://www.youtube.com/watch?v=_J7Ea9iL1M8. US ESPEREM A TOTS/ES A CERVERA!!
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies