El VII Jocs Catalans d’Esport Adaptat a Cervera continua rebent el suport del mon de l’esport internacional. Desprès de rebre els vídeos dels esportistes Jaume Llambi, Enric Sanz, Jordi Ruiz i d'Audie Norris, avui us oferim el missatge que ens ha deixat el tenista català Tommy Robredo a les nostres xarxes socials FacebookTwitter i Youtube per convidar-vos a assistir durant aquest cap de setmana del 24 i 25 de maig a la VII edició dels Jocs Catalans a Cervera.
 
US ESPEREM A CERVERA!!
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies