Amb motiu del Dia Internacional de les Famílies, el passat dimecres 14 de maig es va donar a conèixer per part de diverses entitats socials la quantitat recaptada i els diferents programes beneficiaris de la campanya a favor de marcar la casella de les Activitats d’Interès General considerades d’Interès Social o “X Solidària” de l’actual exercici de la Declaració d’IRPF.
 
Un total de 1.261.894 persones en situació de vulnerabilitat es beneficiaran dels diversos programes dirigits durant l’any 2014 a la protecció de la infantesa, a la mediació en casos de separació i divorci, a l’atenció psicosocial de famílies, a nens i nenes que es troben hospitalitzats durant llargs períodes, a la prevenció de la violència, etc.
 
Les entitats encarregades de desenvolupar tots aquest programes solidaris son: Càrites i Creu Roja, la Unió d’Associacions Familiars, la Federació Espanyola de Famílies Nombroses, la Plataforma d’Organitzacions d’Infància, Aldees Infantils SOS d’Espanya, l’Associació Espanyola Contra el Càncer, la Federació Espanyola de pares amb nens amb càncer, la Fundació Diagrama d’Intervenció Psicosocial i la Fundació “Menudos Corazones” d’atenció integral a infants amb cardiopaties congènites i als seus familiars. 
 
Trobareu més informació sobre la Campanya “X Solidària” al web: www.xsolidaria.org
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies