La temporada 2013-14 de la Lliga Catalana de hoquei en cadira de rodes va finalitzar el passat dissabte 26 d’abril amb el partit que enfrontava l’ADB Barberà i el Dracs-Guttmann a Barberà del Vallès.
 
El conjunt local va guanyar amb claredat als Dracs de Badalona per 10 punts a 3 durant el 2º partit de la 6a jornada de lliga. Un enfrontament que s’hauria d’haver disputat el passat dissabte 12 d’abril però, en coincidir amb les vacances de Setmana Santa, ambdós equips van acordar canviar la data del partit fins al final de la temporada.
 
El matx va ser molt igualat durant la primera part però, desprès del descans, el jugador de l’ADB Barberà Asier Sánchez va marcar la veritable diferència a favor del conjunt local, una gran actuació que va portar al seu equip fins a la victòria. 
 
La Lliga Catalana de hoquei en c.r. finalitza amb el Sant Rafael com a líder, seguit per l’ADB Barberà. El COMKEDEM es situa en 3r lloc per davant del Dracs-Guttmann, tot i empatar a 2 punts a la classificació general, degut a la diferència de gols encaixats, -26 i -31 respectivament.
 
El Sant Rafael rebrà el seu trofeu que l’acredita com a guanyador de la Lliga Catalana de hoquei en c.r. abans del primer partit de la nova temporada 2014/15 de la competició, jornada que encara no té data.
 
El calendari esportiu del hoquei en c.r. continuarà amb el Campionat de Catalunya, que tindrà lloc durant els VII Jocs Catalans de Cervera (24 i 25 de maig), i amb el Campionat d’Espanya de Clubs que acollirà València entre el 14 i el 15 de juny.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies