La Fundació Isidre Esteve, l’entitat presidida per l’esportista Isidre Esteve que lluita per la millora en la qualitat de vida de les persones afectades d’una lesió medul·lar, va celebrar aquest cap de setmana del 26 i 27 d’abril a Oliana (Lleida) la 3ª Trans-Olianenca.
 
La Trans-Olianenca és un esdeveniment que uneix esport, solidaritat i la integració social de les persones amb discapacitat mitjançant curses a peu i en bicicleta destinades a esportistes i al públic familiar.
 
La FCEDF va participar a aquest important acte d’esport adaptat lleidatà organitzant una activitat de promoció del bàsquet en cadira de rodes durant el matí dels dos dies on hi van participar més d’un centenar de visitants, majoritàriament joves. 
 
Durant tot el cap de setmana es van desenvolupar una caminada solidària de 5km i una de muntanya de 16km, una passejada en bicicleta de 8km i dues curses de 20km i 40km, entre d’altres activitats.
 
L’edició d’enguany de la Trans-Olianenca va finalitzar amb una gran botifarrada popular, que va gaudir de gran èxit entre els assistents, tot gaudint del clima primaveral que acompanyava.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies