El CEDI (Centre d’Estudis sobre l’Esport Inclusiu) de Madrid ha comunicat que amplia fins el 15 de maig el període de presentació de treballs d’investigació i/o d’innovació per formar part del cartell o de la comunicació oral del proper Congrés Europeu de l’Activitat Física Adaptada (o European Congress of Adapted Physical Activity- EUCAPA), que tindrà lloc a Madrid entre el 29 de setembre i el 2 d’octubre del 2014 a la mateixa ciutat. Cal enviar els documents a l’adreça electrònica abstracts@eucapa2014.eu.
 
Les inscripcions a aquest congrés destinat als Professionals de l’Educació Física, de les Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, de la Rehabilitació, les Ciències del Moviment Humà, la Fisioteràpia, la Psicologia, etc. restaran obertes fins el proper 30 de juny mitjançant el protal web: ww.eucapa2014.eu/español/inscripciones/.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies