Els esportistes de la FCEDF Vasile Agache i Pilar Feijóo van pujar fins a la primera i segona posició, respectivament, del podi en la categoria BC4 del 5è Trofeu Internacional de Boccia Roser Pecanins “Premi Linde” que va tenir lloc el cap de setmana del 18 al 20 d’abril al Parc Esportiu Llobregat de Cornellà de Llobregat.
 
Vasile Agache va superar a la seva companya de la selecció catalana, Pilar Feijóo, a la final de la competició en categoria BC4 a la fase de grups per un contundent resultat de 4 a 1. A la mateixa categoria BC4 també van participar els esportistes d’origen rus Olesia Frolova i Oleg Melkumov juntament amb la parella catalana formada per Agache i Feijóo. El tercer esglaó del podi va ser ocupat per Frolova, en superar al seu compatriota per un ajustat marcador de 5-4.
 
Durant el cap de setmana també es va disputar la competició per parelles de la categoria BC4 entre la parella catalana,  Agache i Feijóo i la parella russa formada per Melkumov i Frolova que finalitzà amb victòria del conjunt rus per un marcador final de 3 a 2.
 
A l’edició d’enguany del Trofeu Internacional de Boccia Roser Pecanins “Premi Linde” van participar un total de 28 esportistes procedents de set seleccions:Catalunya, Espanya, Gran Bretanya, Israel, Itàlia, Noruega i Rússia. Durant els tres dies de competició va tenir lloc la fase de grups i la competició per equips per parelles de les categories BC3 i BC4.
 
Els i les esportistes participants es van distribuir entre les quatre categories existents:   BC1, BC2, BC3 i BC4. La categoria BC2 va esdevenir la més nombrosa en quant a participants, amb 10, seguida de la BC3, amb 8, i BC1 i BC4, amb 5 i 4 participants respectivament.
 
La Selecció Catalana va estar representada durant els tres dies que va durar la competició pels esportistes Ferran Ribas, Marta Rivero i Oriol Roqueta, a la categoria BC1; Benito Sánchez i Pedro Cordero, a la categoria BC2; Aleix Lopez, Veronica Pàmies i Wafid Boucherit, categoria BC3; i, finalment, Pilar Feijóo i Vasile Agache a la categoria BC4.
 
La 5ª edició del Trofeu Internacional de Boccia Roser Pecanins “Premi Linde” va estar organitzada per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, així com del Programa Linde Solidària de Linde Material Handling Ibérica, de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Barcelona, de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya-UFEC, de l’Obra Social “La Caixa”, de la Fundació Godó, de Procornellà, de la FCEDF, de la Federació Catalana de Tennis Taula i, finalment, amb el suport de Coca-Cola.
 
Portugal acollirà la propera cita esportiva classificatòria pels Jocs Paralímpics de Rio 2016: l’Open Internacional de Povoa del 19 al 23 de juny.
 
Trobareu aquí tots els resultats i la classificació final del Trofeu Internacional de Boccia Roser Pecanins “Premi Linde” celebrat a Cornellà de Llobregat.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies