El proper Diumenge 27 d'Abril tindrà lloc, a les instal·lacions del Club Natació Sabadell, el Campionat de Catalunya OPEN de Natació Funcional. Per tothom que vulgui gaudir d'aquest esdeveniment en directe, amb la participació d'alguns dels millors nedadors del panorama català i nacional, podeu accedir gratuïtament a la instal·lació per Carrer Budapest, número 1. 
 
Aquí podeu consultar les sèries / llistats  de sortida així com el cartell  de l'esdeveniment.  `
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies