El Reial Club de Tennis Barcelona va acollir el passat diumenge 20 d’abril la presentació del 6è Open Memorial Santi Silvas , un esdeveniment esportiu organitzat per la Fundació Tommy Robredo que  tindrà lloc entre el 12 i el 15 de juny a les instal·lacions Club Natació Olot, dintre dels actes del torneig  Barcelona Open Banc Sabadell- 64è Comte de Godó.
 
L’acte va estar presidit pel president del RCTB 1899, Albert Agustí, així com pel president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro, el president de la FCEDF, Josep Giménez, el jugador José Luís Montoya i el mateix Tommy Robredo, director del torneig i de la fundació que l’organitza.
 
Entre els 32  participants de la 6ª edició de l’Open Memorial Santi Silvas previstos, hi destaca la presència de la jugadora holandesa Aniek Van Koot, guanyadora del mateix torneig a les edicions del 2009 i 2013 i número 4 del rànking mundia . A més del torneig, on es repartiran 16.500 dòlars en premis, es portaran a terme diverses activitats paral·leles obertes a tot el públic.
 
La FCEDF, una de les entitats participants, organitzarà diversos circuits d’esport adaptat amb l’objectiu de promoure, promocionar i donar a conèixer entre el públic assistent els beneficis, la varietat i les necessitats de la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat.
 
L’Institut Guttmann, per la seva part, també hi participarà a la competició mitjançant un grup d’usuaris que es traslladarà fins al Reial Club de Tenis Barcelona. Aquesta visita, que es porta a terme per quart any consecutiu, té com a objectiu principal transmetre el valor de l’esport com a estímul de superació en el dia a dia.
 
L’Open Memorial Santi Silvas és un torneig de tenis en cadira de rodes fundat l’any 2008 i organitzat per la Fundació Tommy Robredo amb l’objectiu d’atraure fins a la ciutat comtal a les millors raquetes internacionals del tenis en cadira de rodes, a més d’apropar a la societat el tenis adaptat i servir d’estímul de superació personal.
 
Mitjans com BTVEl Garrotxi  o l’Empordà  també s’han fet ressò d’aquest acte.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies