L’esportista Rafa Botello continua assolint grans resultats a les competicions internacionals més importants. Desprès de finalitzar la Marató de Londres en 13è lloc, Botello ha aconseguit millorar la seva marca en arribar en 12ª posició, amb un temps de 1:26,57, a la Marató de Boston el dilluns 21 d’abril.
 
Des de l’inici de la cursa, que va començar a les 9:17h, Rafa Botello es va situar entre el segon grup de corredors, ja que el primer, encapçalat pel suís Marcel Hug (guanyador de la Marató de Londres), havia aconseguit fugir de la resta de participants.
 
Satisfet i molt content de la marca aconseguida a Boston, a aquest l’esportista nascut a Catalunya i fill d’andalusos li espera un nou repte una mica més a prop de casa: l’Ironman de Lanzarote que tindrà lloc el proper 17 de maig.
 
El diari El Mundo va entrevistar a Rafa Botello amb motiu de la seva participació a la Marató de Boston. Si voleu llegir-la i conèixer millor a aquest gran esportista la trobareu aquí. Podeu seguir a Rafa Botello a la seva pàgina web www.rafabotello.com
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies