La FCEDF torna a estar d’enhorabona gràcies al gran rendiment demostrat pels seus esportistes en competició. El passat diumenge 27 d’abril va tenir lloc el 24è Campionat de Catalunya d’Slalom al Pavelló Poliesportiu Les Comes d’Igualada i els tres esportistes de la FCEDF participants, Guillem Pérez, Judith Rus i Raúl Gallard, van pujar al podi al final de la jornada.
 
Guillem Pérez va quedar en primer lloc amb un temps de 32”05, aconseguint així un nou Rècord de Catalunya en categoria Infantil, seguit de Judith Rus, que amb un temps de 26”84 també va marcar un nou Rècord de Catalunya en categoria Junior, i de Raúl Gallard (28”71).Els tres esportistes competien a la categoria Divisió 1B.
 
Des de la FCEDF volem felicitar a Guillem Pérez, a Judith Rus i a Raúl Gallard per les grans marques aconseguides al Campionat de Catalunya d’Slalom.
 
Aquí trobareu tots els resultats del Campionat de Catalunya d’Slalom celebrat aquest cap de setmana.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies