Les instal·lacions del Club Natació Sabadell van acollir durant el matí de diumenge, 27 d’abril, una nova edició del Campionat de Catalunya OPEN de Natació Funcional entre les 9:15h i les 12:45h, una jornada finalitzà amb les victòries dels nedadors Julia Castelló (FCEDF) i David Levecq (FESA).
 
Julia Castellò en categoria femenina i David Levecq en categoria masculina van ser els guanyadors absoluts gràcies a les marques aconseguides, respectivament, a les proves de 100m esquena (marca de 01:31,96 corresponent a 771 punts) i 100m papallona (marca de 57.67 corresponent a 915 punts). Altres nedadors amb resultats destacats van ser els següents: 
 
Als 400m lliures masculí, el guanyador va ser Pau Majó amb un crono de 5:53.68 mentre que els nedadors Joan Giralt i Julia Castelló van arribar en primer lloc de la categoria masculina i femenina dels 50m esquena amb un temps de 31.41 i 44.38, respectivament. Els guanyadors de la cursa dels 200m lliures en homes i dones van ser J.A. Marí Alcaraz-García (2:05.80) i Núria Marqués (2:25.00).
 
Els guanyadors de les categories masculina i femenina dels 100m lliures van ser Víctor Villanueva i Andrea Sánchez amb uns temps de 1:07.01 i 1:25.35, respectivament. Als 100m braça, els primers classificats van ser Antoni Ponce, que finalitzà en un temps de 1:35.69, i Sarai Gascón, amb 1:25.25.
 
Els nedadors J.A. Marí i Begoña Curero van guanyar a les categories masculina i femenina dels 50m lliures (amb uns temps de 26.20 i 31.19), mentre que Joan Giralt (1:07.66) i Julia Castelló (1:31.91) feien el mateix als 100m esquena. Per últim, també van rebre una medalla en reconeixement a la seva participació al Campionat de Catalunya de Natació tots els nedadors en la categoria de promoció S15 i els tres primers classificats de totes les proves.
 
El Club Natació Barcelona, per la seva part, va rebre el premi al Millor Club, gràcies als 70 punts aconseguits, en situar-se per davant del Club Natació Sabadell. 
 
Podeu ampliar la noticia consultant aquí els resultats oficials del Campionat de Catalunya de Natació Funcional 13-14. 
 
El responsable territorial a Barcelona del Consell Català de l’Esport, Santi Siquier, el president de la FCEDF, Josep Giménez, el representant de la Junta Directiva de la FECPC, Ricardo Yébenes, la Secretària de la Junta de la FCEC, Anaís García i la representant del Consell Territorial d’ONCE, María Enciso, van ser les personalitats encarregades d’entregar les medalles als guanyadors.
 
El Club Natació Sabadell es va omplir durant tot el matí gràcies a l’assistència de gairebé un centenar de persones a les grades i de 54 nedadors procedents de 14 clubs catalans.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies