L’esportista barceloní Juanjo Méndez va guanyar el dissabte la medalla de plata a la prova de persecució durant la segona jornada del Mundial de Ciclisme en Pista que acull la ciutat d’Aguascalientes, a Mèxic, entre el 10 i el 13 d’abril.
 
Méndez finalitzà la cursa per ciclistes amb discapacitat física o paràlisi cerebral (categoria C1) amb un temps de 4’01’’593 (establint així un nou rècord d’Espanya) desprès de l’argentí Rodrigo López, que va acabar la prova amb un crono de 3’55’’768.
 
La part més negativa de la jornada va ser per la parella formada per José Enrique Porto i José Antonio Villanueva que, degut al trencament del plat en dues ocasions durant la sortida del quilòmetre, van ser desqualificats. Un fort cop per la parella espanyola que arribava a Mèxic amb serioses opcions de medalla i com a subcampions paralímpics de la prova.
 
L’Equip Paralímpic Espanyol suma així tres medalles, una d’or i dues de plata, aconseguides a les primeres jornades de la competició. La medalla d’or arribava ahir diumenge gràcies a Alfonso Cabello a la prova de quilòmetre a contrarellotge de la classe C5 per ciclistes amb discapacitat física o paràlisi cerebral amb menys afectació.
 
L’esportista cordovès va pujar a l’esglaó més alt gràcies a l’espectacular registre de 1’01’’683 aconseguit, una marca que el feia mereixedor del nou rècord mundial per aquesta modalitat. 
 
La parella catalana formada per Ignacio Avila i Joan Font van guanyar la primera medalla de plata de l’expedició espanyola a la prova de persecució durant la matinada del passat divendres.
 
El Mundial de Ciclisme en Pista d’Aguascalientes és la primera gran competició en pista desprès dels Jocs Paralímpics de Londres 2012 i esdevé la primera prova classificatòria pels Jocs de Río 2016.
 
Trobareu tota la informació sobre el Mundial de Ciclisme en Pista d’Aguascalientes a la pàgina web del Comitè Paralímpic Espanyol: www.paralimpicos.es
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies