El proper dimarts 15 d’abril a partir de les 10:30h, el responsable de promoció de la FCEDF, Diego Lozano, visitarà el centre de recursos que la Confederació Galega de Persones amb Discapacitat (COGAMI) té a Lugo (C/ de la luz, 4, Polígon de Fingoi).
 
Durant la trobada, Diego Lozano compartirà la seva experiència amb l’esport adaptat amb 15 usuaris de l’aula ocupacional de noves tecnologies per persones amb gran discapacitat. Lozano també oferirà una jornada d’esport adaptat de Boccia i Slalom on hi participaran els usuaris de Fingoi. 
 
L’objectiu d’aquesta visita és propiciar que ambdues entitats puguin intercanviar els seus coneixements i les seves extenses experiències al voltant de la inclusió social de persones amb discapacitat.
 
Tant COGAMI com la mateixa la FCEDF son membres del Consell Assessor de la Fundació Grup Develop i col·laboren en la realització de diversos projectes en benefici de les entitats que formen part de la xarxa. A més, ambdues entitats estan reconegudes amb el segell al Compromís a l’Excel·lència Europea EFQM.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies