L’Institut Barcelona Esport (IBE) va organitzar el passat dijous 10 d’abril entre les 9:30 i les 13h l’activitat “Raid Atlètic”, una oportunitat per donar a conèixer i augmentar la pràctica esportiva a les escoles a partir de diferents proves d’atletisme.
 
A aquest esdeveniment hi va col·laborar la FCEDF mitjançant l’organització de 10 estacions: 5 proves dedicades a les curses de relleus en cadira de rodes i 5 més d’slalom, també en cadira de rodes. 
 
Durant tot el matí, més de 500 joves de diferents escoles de la ciutat de Barcelona es van desplaçar fins a l’exterior del recinte esportiu per participar a les diferents proves amb l’objectiu principal de sensibilitzar als escolars que les persones amb discapacitat també poden practicar atletisme, encara que amb algunes adaptacions. 
 
Totes les proves organitzades per la FCEDF es van desenvolupar amb total normalitat i van ser un èxit de participació. Entre els menors assistents va destacar l’especial capacitació per les proves adaptades de dos joves amb discapacitat física.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies