L’esquiador barceloní José Luis Vicente Márquez es va proclamar Campió d’Espanya d’esquí alpí  adaptat d’homes en cadira a l’estació andorrana de Pas de la Casa (Grandvalira) durant el Campionat d’aquesta modalitat celebrat entre els dies 31 de març i 2 d’abril.
 
Vicente Márquez, tot i finalitzar en 5a posició a la super-combinada amb un temps de 1:32.40, va poder revalidar el títol de campió estatal gràcies als diferents títols assolits durant l’any: 3 medalles d’or (al Campionat d’Euskadi, a la Copa d’Espanya i al Campionat d’Espanya Slalom) i 2 medalles de plata (del Campionat de Catalunya de La Molina i en slalom del Campionat d’Espanya).
 
El Campionat d’Espanya d’Esquí Alpí contemplava dues categories esportives per sexe: dempeus i en cadira. La guanyadora de la cursa en categoria femenina dempeus va ser l’esquiadora Raquel Martinez, amb un temps de 1:37.96, mentre que la catalana Sandra Caballé va finalitzar en primer lloc la competició en categoria en cadira amb un temps de 1:53.22.
 
En homes, els catalans Ignasi Puig i Carlos De Albert van aconseguir la primera posició a les categories dempeus (amb un temps de 1:08.92) i en cadira (1:26.69), respectivament. Trobareu aquí  tots els resultats del campionat.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies