La 3a jornada de la Lliga catalana de bàsquet en cadira de rodes, celebrada el diumenge 6 d’abril al Pavelló Nord de Sabadell, finalitzà amb una contundent victòria del conjunt local, el CE Sant Nicolau, per 74 punts a 18 davant el Valida Sin Barreras CB Mifas.
 
Els màxims anotadors del partit pel CE Sant Nicolau van ser el triplet format per Pau Omedes (amb 24 punts), Carles Molina (16 punts) i Paco Ordoño (18 punts). Per la seva part, el jugador Francisco Javier Aldamiz va esdevenir el màxim encistellador del CB Mifas amb 6 punts.
 
El proper partit de la Lliga catalana de bàsquet en cadira de rodes enfrontarà al Valida Sin Barreras CB Mifas i a l’UNES Escola AFA el proper 27 d’abril al gironí Pavelló Fontajau. Per a més informació sobre el calendari de partits o per conèixer la classificació actualitzada de la Lliga catalana de bàsquet en cadira de rodes podeu consultar aquest enllaç

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies