L’equip del Sant Rafael continua demostrant la seva superioritat com a local a la Lliga Catalana de hoquei en cadira de rodes elèctrica. En aquesta ocasió, l’equip que va patir una nova derrota a Sabadell va ser el COMKEDEM durant el partit del passat dissabte 5 d’abril.
 
L’enfrontament entre el Sant Rafael i el COMKEDEM, el qual formava part de la 6a jornada de la competició, finalitzà amb un contundent marcador de 8 gols a 1. 
 
El resultat aconseguit aquest cap de setmana situa al Sant Rafael amb 12 punts i líder de la classificació general. El COMKEDEM, per la seva part, es situa en tercer lloc de la general amb només 2 punts.
 
Miguel Lechado, jugador del Sant Rafael amb el dorsal 7, va destacar pel conjunt local. L’únic gol que va pujar al marcador del conjunt visitant va ser gràcies al dorsal 6, Oliver Vilela.
 
El darrer partit de la Lliga Catalana de hoquei en c.r.e. tindrà lloc el proper 26 d’abril i enfrontarà a l’ADB Barberà i al Dracs-Guttmann en un duel pel 3r lloc de la lliga, una posició que es decidirà per la diferència general de gols marcats i rebuts entre ambdós equips.
 
Per a més informació sobre la classificació general actualitzada de la Lliga Catalana de hoquei en c.r.e. podeu visitar aquest enllaç
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies