Com és jugar a bàsquet assegut en una cadira de rodes? Aquesta pregunta va trobar resposta el passat dimarts 1 d’abril a la pista del Complex Esportiu Municipal Mar Bella de Barcelona per a un petit grup de nens de l’Escola Arrels del Congrés i del seu equip de bàsquet, l’AE Arrels, on hi juga l’Eva, una nena amb discapacitat de qui us en parlaven anteriorment aquí
 
Aquesta instal·lació va acollir durant dues hores (de 18h a 20h) una activitat de sensibilització esportiva organitzada per la FCEDF dintre del programa de l’Ajuntament de Barcelona “L’Esport inclou” on hi col·laboraven l’Institut Barcelona Esport (IBE) del mateix consistori, el Consell Esportiu Escolar de Barcelona (CEEB)- entitat que organitza la Lliga escolar de bàsquet- i la mateixa Escola Arrels del Congrés.
 
En el decurs de l’activitat es van portar a terme diferents jocs (deu passades, conducció de pilota i passe, desplaçament amb cadira i entrades a cistella) per tal que els nens i les nenes assistents coneguessin la tècnica necessària per practicar aquesta modalitat esportiva.
 
La tarda finalitzà per a tots els participants amb un partit on posar en pràctica tot allò après i amb l’objectiu de l’activitat complert: l’esport és una activitat plena de beneficis que no entén de discapacitats.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies