La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) va organitzar el passat diumenge 6 d’abril la 4a Jornada Puntuable d’Slalom en cadira de rodes al Pavelló Can Bassa de Granollers.
 
Durant tot el matí, la jornada començà a les 10h i finalitzà a les 14h, els participants van poder gaudir del circuit fixe i del variable així com del circuit d’eliminació individual i per equips.
 
Entre els esportistes participants a la jornada, hi assistiren un total de 5 en representació de la FCEDF. D’aquesta manera,  la FCEDF portava a la pràctica la decisió presa recentment per la seva Junta Directiva d’incloure l’Slalom per persones amb discapacitat física als seus Estatuts.
 
A finals d’aquest mes es portarà a terme el Campionat de Catalunya d’Slalom a Igualada.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies