La localitat basca d’Astún va acollir durant el cap de setmana del 15 al 16 de febrer la 2ª prova de la Copa d’Espanya i Campionat d’Euskadi d’esquí adaptat on l’esportista José Luis Vicente Marqués aconseguí una merescuda doble victòria.
 
Marqués aconseguí finalitzar en primer lloc a les dues proves de la categoria d’esquí adaptat amb cadira en homes. Si a la primera cursa, l’esportista amb discapacitat física aconseguia un temps de 53,93, a la segona ho feia amb un temps una mica superior a l’anterior: 54.45.
 
José Luis Vicente Marqués va participar a aquesta competició organitzada per la Federació Basca d’Esport Adaptat (FVDA) en qualitat d’esportista independent, es a dir, sense representar a cap club esportiu.
 
A aquest enllaç trobareu la classificació sencera de la 2ª prova de la Copa d’Espanya i Campionat d’Euskadi.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies