El Comitè Paralímpic espanyol va fer oficial divendres passat la llista dels 9 esportistes que viatjaran fins a Russia per a competir als Jocs Paralímpics de Sochi que tindran lloc entre el 7 i els 16 de març.
 
L’equip paralímpic espanyol està format per 7 esportistes amb discapacitat visual més dos guies. D’aquests, quatre participaran a alguna de  les  cinc proves en la categoria d’equí alpí (eslalom, eslalom gegant, supergegant, supercombinat i descens)  mentre que els altres tres ho faran a la debutant categoria d’snowboard en modalitat snowboard cross.
 
Trobareu la llista sencera dels esportistes que formen part de l’equip espanyol al següent enllaç .
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies