La quarta jornada de la Lliga Catalana de hoquei en cadira de rodes elèctrica celebrada el passat dissabte i a on s’enfrontaven el Comkedem i l'ADB Barberà finalitzà amb una contundent victòria del conjunt visitant per 0 gols a 5 al Pavelló Escolar Sagrat Cor de Sarrià.

La superioritat de l’ADB Barberà fou evident des dels primers minuts del partit, ja que, tant el primer gol (al minut 2) com els restants 4 arribaren durant els primers 16 minuts de l’enfrontament.

El màxim golejador de la jornada va ser Asier Sanchez que, amb el dorsal número 6, va aconseguir els darrers 4 gols del partit.

L’equip Comkedem va constatar que, arribar a un enfrontament d’aquest nivell amb tantes baixes (només va ser possible portar a 7 jugadors davant l’alineació de 10 de l’ADB Barberà) té un preu massa alt.

Amb aquesta victòria tant clara, l’ADB Barberà es situa en segona posició a la classificació general amb 4 punts, per davant del Comkedem, que es queda amb només 2. El lideratge de la Lliga es pel Sant Rafael i en darrer lloc de la taula hi trobem als Dracs-Guttmann.

Si voleu més informació sobre la jornada podeu accedir a l’acte del partit i a la classificació actual mitjançant aquest enllaç.   

 

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies