La Federació Catalana d'esport per a persones amb Discapacitat Física (FCEDF) organitzarà properament a Tarragona una nova edició de l'Escola Multiesportiva, una activitat per tal de promocionar l'esport adaptat a la província tarragonina, a més de la creació d'una escola multiesportiva a Reus.

L'objectiu principal d'ambdues escoles multiesportives de la FCEDF és oferir una activitat esportiva adaptada a tots els nens i nenes, així com joves, amb alguna discapacitat física o paràlisi cerebral per tal de millorar la seva qualitat de vida mitjançant la pràctica esportiva fora de l'horari escolar.

La pràctica esportiva que es porta a terme durant aquestes jornades afavoreix el desenvolupament de les capacitats de cada infant al màxim, fomentant la seva autonomia i la resolució de problemes, així com la recerca d'experiències positives i la lluita contra el sedentarisme. 

Si teniu entre 6 i 18 anys o en coneixeu a algú interessat en iniciar-se en la pràctica de l'esport adaptat, aquesta és la vostra oportunitat. Hi haurà una reunió informativa el proper divendres 31 de gener al Centre Cívic Mestral (AV/de Barcelona, 6. Barri Gaudí) a les 18h.

Per més informació, podeu consultar la informació del cartell de la jornada

 

 

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies