El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha felicitat avui els components de la selecció catalana de bàsquet en cadira de rodes d'edat escolar (sots 18), que va finalitzar en tercer lloc en el Campionat d’Espanya per comunitats autònomes, disputat a Càceres del 2 al 6 gener passats.

L’acte, que ha tingut lloc al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, ha reunit bona part dels jugadors que van assolir aquest èxit, acompanyats dels tècnics i del president de la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física, Josep Giménez.

Catalunya va guanyar la medalla de bronze desplegant un bon nivell de bàsquet després de superar Andalusia en el partit pel tercer i quart lloc per 49 a 30 punts. En la semifinal prèvia, el combinat català havia perdut contra Aragó, el posterior campió de la competició.

Ivan Tibau s’ha mostrat “orgullós del resultat que heu aconseguit, i especialment de la manera com l’heu viscut”, ha confessat que el d’avui era un acte “emotiu” i ha subratllat el potencial de l’esport, que “ens fa iguals i ajuda a integrar i cohesionar la societat”. El secretari general de l’Esport també ha agraït el treball diari dels clubs per poder assolir èxits com aquest.

Josep Giménez, per la seva banda, ha destacat també el paper de les entitats, que “dóna fruits i permet projectar el nostre esport i créixer, a banda d’assolir les fites de garantir l’esport per a tothom”. Finalment, el capità de la selecció, Carles Molina, ha parlat en nom de tots els jugadors per expressar la satisfacció de “veure com l’afany de millora ens ha portat a guanyar una medalla que no serà l’única” i de comptar amb “la implicació dels entrenadors tant a nivell esportiu com personal”.

Els jugadors reconeguts avui pertanyen als clubs Club Esportiu Sant Nicolau (Sabadell), Fundació Joventut Badalona, UNES Sant Feliu de Llobregat i a l’escola de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física.

 

 

 

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies