La 2ª jornada de la Lliga Catalana de Natació va tenir lloc el passat dissabte 25 de gener al Club Natació Martorell entre les 17:15h i les 19h amb una gran participació de clubs catalans i del valencià Aquàtic Campanar.

En categoria femenina, les catalanes Sarai Gascón (SB9) i Nuria Marques (S9) van ser les guanyadores a les seves respectives categories. Gascón aconseguia la millor puntuació especialment a 50m braça, mentre Marques es situava com a líder dels 100m lliures.

Respecte els participants en categoria masculina, els valencians José Antonio Mari (S9) i David Levecq (S10) donaven al club Aquàtic Campanar les primeres posicions en 100m lliures i 100m papallona respectivament.

Els màxims guanyadors en la categoria de  50m i 200m braça van ser els catalans Miguel Luque (SB3) i Antoni Ponce (SB6).

La jornada finalitzà amb l’entrega del Premi al club amb més participants de la Lliga Catalana durant la temporada 2012-2013 al Club Sant Rafael de la mà del President de la FCEDF, el Sr. Josep Giménez i Maluenda.

La propera jornada de la Lliga Catalana de Natació tindrà lloc l’1 de març al Club Natació Barcelona.

Ja podeu consultar els resultats de la 2na Jornada de Lliga Catalana de Natació.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies