El passat 19 de gener, la ciutat de Palafrugell va proclamar a 29 nous campions de Catalunya de tir amb arc.

Aquest campionat ha estat organitzat per la FCTA i els clubs Arquers Esclanya i Figueres. El  campionat va comptar amb un total de 175 esportistes, dintre dels quals estaven 6 arquers amb discapacitats que pertanyents als clubs: Matxacuca, Tir Arc Olesa i Tau.

Van ser nombroses les autoritats que no van voler perdre’s la festa del tir amb arc català com, Francesc Altarriba (President FCTA), Josep Giménez (President FCEDF), Joan Català (Alcalde de Begur i President del Consell Comarcal del Baix Empordà), Lluís Barba (Delegat de l’UFEC a Girona), Joaquim Vencells (Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palafrugell), Elena Garcia (Pta. club Figueres), Sr. Pep Pujols (Delegat Territorial SG) i Lluis Pellicer (Associació de Turisme de Palafrugell).

Al VII Campionat Para-Archery,  cal destacar els dobles medallistes, Jesús Martínez i Josep Lluís Amador que es van proclamar campions en Para-Archery i aconseguien la medalla de bronze en sènior absolut i en veterans absoluts, respectivament. Martinez eliminava a Adrian per un clar 7/1 i Josep Lluis Amador va fer el propi davant Mercader per 6/2.

 

D'altra banda i en Para-Archery. Agustín Cubero assoleix la medalla de plata amb 504 punts, Sergio Llamas medalla de bronze amb 440 punts i com 4r classificat Jesús Valladolid després de sumar 404 punts. A l’apartat femení Marta Alarcon, és la campiona amb 304 punts.

Resultats 

 

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies