El passat dissabte dia 18, l’Associació COMKEDEM va celebrar amb el Festival Ai Cançons els seus primers 10 Anys d'existència. COMKEDEM és una associació de Barcelona que organitza activitats de lleure i esport adaptat per a nens i joves amb discapacitat física així com per amics o familiars que similar edat sense discapacitats amb l'objectiu principal de fomentar la participació en igualtat de tots ells. Per més informació podeu visitar la pàgina web de COMKEDEM.
 
Si voleu saber més sobre aquest acte, podeu consultar aquest document de COMKEDEM on expliquen tots els actes del Festival.
   
Des de la FCEDF volem deixar constància del fet, felicitar-los efusivament i encoratjar-los a continuar amb la gran tasca en l’àmbit social i també en l’àmbit esportiu. 
PER MOLTS ANYS !!!
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies