La Federació Catalana d’Esports d’Hivern va organitzar el cap de setmana passat a La Molina el Campionat de Catalunya d’Esquí Paralímpic, així com la 1ª prova de la Copa d’Espanya de la FEDDF. A la competició hi participaren un total de 25 corredors i corredores procedents de les principals federacions d’esport paralímpic de Catalunya: la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FCEPC) i la Federació Catalana d’Esports per a Cecs (FCEC).
 
Les proves esportives van tenir lloc durant el matí del dissabte 18 de gener i comprenien les categories d’Infantil i Sènior en dames i homes. A més d’aquesta classificació per edat i sexe, els participants també varen competir a les categories de discapacitat visual, d’empeu i en cadira de rodes. 
 
Els esportistes Berta López i el seu guia Ramon Lacayo van aconseguir la primera posició en la categoria d’Infantil dames per discapacitats visuals, mentre que Bàrbara Pérez també s’alçà guanyadora en la categoria d’empeu. 
 
En la categoria d’homes amb discapacitats visuals, el primer lloc de la classificació l’aconseguí Marcel Soler juntament amb el seu guia, Ramon Homs. Respecte la competició d’Infantil homes en categoria d’empeu, el guanyador fou Pol Aguilar. 
 
Entre les participants a la categoria Sènior dames per discapacitats visuals, Ana Selvi i la seva guia Ester Noguera aconseguiren arribar en primera posició. Les esportistes Raquel Martínez i Alba Coma varen ser les guanyadores  de les categories d’empeu i en cadira de rodes, respectivament.
 
Finalment, en la categoria de Sènior homes amb discapacitat visual la part més alta del podi fou per David López i el seu guia Pau Luna. La primera posició de la classificació en categoria cadira de rodes l'aconseguí Albert Garriga. 
 
Aquí trobareu el llistat complet dels esportistes classificats en categoria Infantil damesInfantil homesSènior dames  i Sènior homes .
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies