Des de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, s’ha engegat un nou servei per la tramitació dels reconeixements mèdics via internet, des de on es podrà concertar el Centre Mèdic més proper per la revisió tan a nivell personal com per grup d’esportistes dels Clubs i diferents tipus de revisions metges depenen de les necessitats.

Aquesta opció,  us permetrà la tramitació de la visita i  certificat mèdic reglamentari, de manera còmode, pràctica i senzilla, estalviant temps i diners per la obtenció i/o renovació de la llicencia federativa o qualsevol altre necessitat de certificat metge que pugueu menester.

 

Vols tramitar la teva revisió mèdica? Fes click aquí

 

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies