Després de finalitzar la temporada, l'esportista espanyol Rafa Botello es mostra molt satisfet dels resultats aconseguits. I no és per menys en un any en què ha debutat en un esport tan dur com és el triatló.

Si ens fixem en els seus resultats d'aquest any, Rafa té bones raons per estar molt content: tercer al Mundial de cincquilòmetres en ruta, campió d'Espanya de ciclisme adaptat i de duatló, guanyador en el seu primer triatló i en diferents maratons.

En una entrevista exclusiva, Rafa defineix la seva temporada com "espectacular". L'espanyol, que va disputar la Marató de Nova York per setena vegada consecutiva creuant la línia de meta en onzena posició, ens explica que està molt content per la seva participació en la marató més important a nivell internacional i "haver corregut de nou en aquesta carrera és un orgull".

Aquestes declaracions cobren especial importància en un atleta que ha participat en més de 20 maratons per tot el món, una fita que pocs tenen en el seu palmarès.

En l'entrevista, l'atleta nascut a Manlleu (Barcelona) ens comenta que per a la próxima temporada el seu objectiu és acabar el seu primer Ironman.

 

Llegir entrevista

 

 

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies