DOCUMENTAL: CAMÍ A OLÍMPIA

Data: 5 de desembre de 2013

Lloc: ARIBAU CLUB (Gran Via de les Corts Catalanes, 565 · Barcelona)

Hora: 20:00h

 

El director de cinema discapacitat Niko Von Glasow es declara enemic de l’esport i considera els jocs paralímpics una incongruència total: no pot entendre com algú pot intentar una fita com aquesta, quan la vida quotidiana de les persones amb discapacitat ja és sovint un repte suficient.

Amb aquests prejudicis, von Glasow s’endinsa en les vides de 4 atletes i un equip de voleibol que competeixen als Jocs Paralímpics de Londres 2012. Amb ells parla de l’esport, però també de la vida i de les pors.

 

Veure tràiler 

Venda anticipada d’entrades.

Consulta més sales i dates.

Més informació. 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies