Un curs més comença la Challenge Escolar de Cros de Barcelona que ofereix el tast d'aquesta especialitat esportiva a tots els escolars de la ciutat. Son 7 curses de camp a través de diferents distàncies en funció de l'edat on nens i nenes poden gaudir de quelcom tan natural al esser humà com la cursa amb d'altres. Els crosos és fan a diferents parcs de la nostra ciutat, començant per la Mar Bella i acabant, el 18 de maig, al Parc de la llera del Riu Besos al Bon Pastor.

Hi ha un únic pagament que permet córrer les set curses a tots els que s'inscriguin en qualsevol moment. Es pot fer un, dos, tres, quatre, cinc, sis o els set crosos.

  

Cartell

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies