La FCEDF, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i de l'Associació de Disminuïts Físics de la localitat, organitarà el proper Diumenge 24 de Novembre una jornada de promoció i exhibició de l'hoquei en cadira de rodes elèctrica (HCRE). Aquesta activitat es durà a terme al Pavelló Municipal d'Esports Andrey Xepkin (C/Mataró, s/n). 

 

El programa contempla dos tipus diferents d'activitats. D'una banda, des de les 16.30h fins les 18.15h, s'oferiran activitats i jocs de promoció de l'esport per tots aquells usuaris de cadira de rodes elèctrica interesats. D'altre banda, des de les 18.30h fins les 19.45h, es podrà gaudir de l'HCRE en estat pur gràcies al partit d'exhibició entre l'ADB Barberà i la Selecció Catalana HCRE. 

 

 

Podeu descarregar-vos el cartell aquí

Cartell Setmana de la Discapacitat 2013. 

Animeu-vos i participeu, descobrireu un esport increíble!  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies