El proper dissabte 30 de Novembre de 2013 a les 16:00 hores el Pavelló Olímpic de Reus acollirà la segona edició del Campionat d'Espanya d'Hoquei en Cadira de Rodes per Comunitats Autònomes. El campionat està format per un únic partit entre les seleccions de la Comunitat Valenciana i Catalunya. 
 
Pel que fa a la selecció catalana la relació de convocats és la següent: Óscar Bernárdez (FCEDF), Asier Sánchez (FCEDF), Cristina Arroyo (FCEDF), Kiko Bermúdez (FCEDF), Vicente Mudarras (FCEDF), Kevin Verna (FCEDF), Jordi Valle (FCEDF), Miguel Lechado (FCEDF), Luis Soto (FECPC) i Ignasi Zarzoso (FECPC).  
 
Us hi esperem!  
 
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies