La caminada popular, que ha tingut lloc a Barcelona, vol conscienciar del risc d'exclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant l'esport.
La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté i el president del FC Barcelona, ​​Sandro Rosell, han encapçalat la Marxa amb el lema "Tots junts som imparables", que ha tingut com a padrí d'honor a Víctor Tomás, capità del FC Barcelona d'handbol .
El president del Barça ha rebut el guardó d'Honor dels V Premis Nacionals Special Olympics que s'han lliurat al Palau Blaugrana.
Prop d'un miler de persones s'han sumat a la 16a Marxa Special Olympics per a reivindicar una major inclusió en la societat de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant l'esport i conscienciar de la vulnerabilitat del sector, sobretot en l'actual context econòmic. A més, amb aquest esdeveniment s'ha commemorat el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra el pròxim 3 de desembre. Juntament amb Special Olympics Catalunya, la Marxa ha estat organitzada per la Federació ACELL (Federació Catalana d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual) i la Fundació del FC Barcelona.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies