El primer Circuit Iberdrola-Vela Paralímpica 2013 posa punt i seguit a la seva activitat.

Després de finalitzar la cinquena prova, celebrada a finals del mes de juliol a l’embassament d’El Atazar, la sisena prova que s’havia de desenvolupar aquests dies en aigües del Real Club de Regatas de Cartagena queda, de moment, suspesa.

El principal motiu d’aquest parèntesi, és la proximitat del Trofeu Internacional Iberdrola 2013 en aigües de Valencia. El calendari ajustat ha obligat la Direcció Paralímpica a fer un parèntesi i posar tots els esforços en la preparació d’aquest trofeu internacional, en el qual s’espera que hi acudeixin les millors unitats internacionals i nacionals de la classe 2.4mR.

De moment, i tret de modificacions en cas de disputar-se aquesta 6a prova, el primer Circuit Iberdrola-Vela Paralímpica 2013 queda tancat amb el català Paco Llobet com a guanyador.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies