Durant el passat cap de setmana del 28 i 29 de Setembre de 2013 la FCEDF ha organitzat, en col·laboració amb la FECPC i FEDDF, el Curs Nacional d'àrbitres d'Hoquei en Cadira de Rodes Elèctrica. Aquest curs ha comptat amb la participació de 9 alumnes que han passat per una formació intensiva durant tot el Dissabte i el matí de Diumenge, convinant classes pràctiques i teòriques. 
 
Durant el matí de Diumenge els alumnes van examinar-se dels continguts teòrics i també dels pràctics. És en aquest moment on va participar l'equip de hoquei CRE de San Rafael. Val a dir que els jugadors i tènics van aprendre practicant l'esport i ensenyant detalls del hoquei als nous àrbitres, sempre amb una actitud de col·laboració exemplar. 
 
Els alumnes encara han de passar la prova més dura: l'exàmen final consisteix en arbitrar un partit oficial de lliga junt amb un dels àrbitres titulats i amb experiència que ja teniem a Catalunya. Així doncs des de la federació volem animar-los a que repassin els coneixements adquirits per tal d'aprovar l'exàmen i passar a formar part de la bossa d'àrbitres nacionals. 
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies