Javier Hernández conquereix la vida cada dia amb l'ajuda dels seus peus i el doble motor del seu cap i del seu cor.

Nomenat saragossà exemplar en 2012, fa de la VOLUNTAT OLÍMPICA la seva bandera vital: abans dels 18 anys es va proposar ser periodista, es va llicenciar el 2001 a la UAB i porta exercint des de llavors. Només complir els 30, es va fixar l'enèsim repte, aquesta vegada encara més gran si cap: anar, sense cap tipus d'experiència prèvia i amb només tres anys de marge, als Jocs Paralímpics de Londres. Ho va aconseguir i, fins i tot, el 8 setembre 2012 va disputar la final dels 50 metres esquena, quedant vuitè i aconseguint el diploma paralímpic.

Durant aquesta contrarellotge tan exigent, sense precedents moderns coneguts, també va escriure la biografia del futbolista Luciano Galletti i va ser el president fundador del club de natació adaptada Aragua.

Javier Hernández realitza conferències motivacionals, aquí us deixem una mostra.

Més informació: www.voluntadolimpica.com

 

 

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies