Aquest dijous a la tarda es dona el tret de sortida al XXIII Campionat de Catalunya de Tennis en Cadira de Rodes, organitzat al Club Tennis Vic per la FCTennis i la FCEDF. Durant la tarda es sortejaran els enfrontaments i es presentarà el campionat per mitjà de la conferència d'en Quico Tur i Jordi Molas. Els partits començaran el Divendres 18 d'Octubre a la tarda i s'allargaran fins el Diumenge 20 d'Octubre a migdia. 
 
Ja podeu consultar el dossier d'informació  amb els horaris, adreces i mapes de Vic. També podeu consultar el quadre d'enfrontaments  i el pòster  de la competició. 
 
 
  
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies