L'Equip Paralímpic Espanyol d'Esquí Alpí ha començat la seva preparació per als Jocs de Sochi 2014 participant en diverses proves de la Copa del Món celebrades a Austràlia i Nova Zelanda durant aquestes últimes setmanes.

Després d'aquesta primera presa de contacte amb les pistes d'esquí i la competició, l'esquiadora balear amb discapacitat física que competeix de peu Úrsula Pueyo encapçala la classificació general, amb un total de 300 punts. Gabriel Gorce i Jon Santacana són segon i tercer, respectivament, a la taula classificatòria dels esportistes amb discapacitat visual. I, per la seva banda, Óscar Espallargas es manté en la setena plaça dels esquiadors amb discapacitat física que competeixen asseguts.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies