Des de la Federació Catalana de Ball Esportiu (FCBE) i concretament des del seu Comitè Tècnic de Ball Adaptat, organitzen el III Curs de ball recreatiu/social en cadira de rodes que es portarà a terme a la ciutat de Barcelona des del 14.10 al 16.12.2013

El dret d´inscripció és de 45 € i el curs està subvencionat per l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona (IBE), amb l’ajut de la Federació Catalana de Ball Esportiu (FCBE). Els participants podran gaudir dels beneficis que comporta la pràctica del ball en cadira de rodes.

Per a més informació consulteu el dossier .

Per veure el cartell feu click aquí. 

 

Inscripcions:

Full inscripció

Autorització menors 

Autorització imatge

 

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies