Amb motiu de la celebració de la Diada de Catalunya, la FCEDF participa un any més, en l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova juntament amb la UFEC i la resta de federacions catalanes.

El president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, David Moner, ha fet l’ofrena conjuntament amb la tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, i el director general del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras, entre d’altres personalitats del món de l’esport a Catalunya.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies