L'estil de vida actual, atrafegat i estressant, està contribuint al desenvolupament d'enfermetats cardiovasculars. Tant és així que a Espanya ha esdevingut en la principal raó de mort. Des de la Fundación Española del Corazón s'encarreguen de promoure mesures preventives i hàbits saludables per evitar que les enfermetats cardiovascular augmentin. Amb aquesta finalitat, i des de ja fa 29 anys, s'organitza el Dia Mundial del Cor.
 
Enguany la Fundación Española del Corazón ens llença un repte a tota la població que hauríem d'intentar complir durant el mes de Setembre: aconseguir que persones del nostre entorn modifiquin hàbits nocius de la seva vida. Aquests hàbits poden ser els següents: 
 
  • Deshabituació al tabac – aconseguir que una persona fumi una cigarreta menys 
  • Lluita contra el el sedentarisme – portar a passejar a una persona sedentaria 
  • Afavorir la dieta saludable mitjançant el regal d'una fruita 
 
Us animeu? Des de la FCEDF ja ho estem posant en pràctica i resulta un plaer saber que amb petits actes podem ajudar a millorar la salud dels nostres companys/es!
 
Més informació aquí
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies