La FCEDF, amb la col·laboració de la FECPC, organitzen el Curs d'àrbitre nacional de Hoquei en Cadira de Rodes Elèctrica durant els dies 28 i 29 de Setembre de 2013 a la Residència Blume d'Esplugues de Llobregat. Els 13 alumnes inscrits rebran classes amb contingut teòric i pràctic.

 

Per més informació podeu consultar el Díptic curs d'àrbitre nacional Hoquei CRE.

Els alumnes treballaran en base al Reglament internacional d'hoquei CRE  i hauran de disposar d'ell (en format digital o imprès) durant totes les classes del curs. 

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies