Entre els dies 12 i 18 d'Agost la ciutat canadenca de Montreal acollirà els Campionats del Món de Natació IPC. La delegació espanyola viatja amb una important representació de nedadors/es vinculats a Catalunya. La relació d'esportistes convocats és la següent: David Levecq (50 lliures, 100 lliures i 100 papallona), Jose A. Mari-Alcaraz (50, 100, 400 lliures i 100 papallona), Miguel Luque (50 braça, 50 esquena i 150 estils), Sarai Gascón (50 lliures, 100 lliures, 100 braça i 100 papallona) i Júlia Castellò (100 esquena i 100 braça). 
 
Des de la FCEDF us animem a seguir l'esdeveniment des de la pàgina oficial del Campionat. 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies