El passat Dissabte 20 de Juliol es va celebrar el XV Open d'Olesa Halterofilia on es va poder veure competir diversos esportistes de Powerlifting de la nostra federació. Dins d'aquest esdeveniment la FCEDF ha afegit la Copa Catalunya de Powerlifting per tal de donar més espectacle a la competició. 

El nivell que es va veure fou excel·lent i en destaquem les següents participacions:  

1r classificat – Luis Miguel Jimenez (62kg) – aixecament de 150kg 

2n classificat – Alfonso Romenro (106kg) – aixecament de 165kg 

3r classificat – Adbul Serigne – aixecament de 140kg 

Altres participacions a destacar són la millor marca personal i rècord de Catalunya d'Andreu Castro amb un aixecament de 91 kg, i la millor marca personal d'en Mar Oró (75kg).  

Fora de la temàtica de competició és important destacar que aquesta competició ha servit per reafirmar la tornada a les competicions de Montse Alcoba, gran aixecadora que tornarà a competir la temporada 13/14.  

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies