Els propers dies 28 i 29 de Setembre es celebra el IX Campionat de Catalunya de Ball Esportiu (disciplines Estàndards i Llatins). Aquesta competició està organitzada per la Federació Catalana de Ball Esportiu i tindrà lloc, per tercer any consecutiu, al Pavelló Municipal Josep Llavina i Esteve de Santa Maria de Palautordera (Barcelona).
 
Dins d'aquest campionat s'integren també les següents competicions: V Campionat de Catalunya Professionals d’Estàndards i Llatins, V Campionat de Catalunya de Wheelchair (Ball en cadira de rodes), VI Copa Catalunya, VI Copa Federació, un Open Juvenil , i el I Campionat de Catalunya Down (Persones amb Diversitat Funcional).
 
Des de la FCEDF donem suport tant a la Federació Catalana de Ball Esportiu com a Santa Maria de Palautordera per tal d'aconseguir que tots els ballarins i ballarines, familiars, amics, tècnics i curiosos gaudeixin la competició. 
 
 
  
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies