Des del 20 fins el 30 de juny de 2013 la ciutat turca de Mersí acull els Jocs del Mediterrani, esdeveniment que engloba més de 20 esports amb representants de 19 països diferents. Els esportistes vinculats a la FCEDF han rendit a gran nivell i fruit del seu esforç en destaquem les següents participacions:

 

  • ·         Medalla d’or de la nedadora Sarai Gascón als 100m lliures femení (1:03.94)
  • ·         Medalla d’or del nedador David Levecq als 100m lliures masculí (55.98)
  • ·         Medalla d’argent de la nedadora Esther Morales als 100m lliures femení (1:05.50)
  • ·         Medalla de bronze del nedador Jose A. Marí als 100m lliures masculí (57.67)
  • ·         Medalla d’argent de l’atleta Roger Puigbó (03:26.70) als 1500m masculí T/55

<!–[if !supportLists]–>

 

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies