El Centre Natació Mataró ofereix un curs de natació adaptada per a persones amb discapacitat física. Aquest curs s’articularà en dos grups d’edats, un per als menors de 16 anys i un altre per els majors de 16. Des del dia 1 fins el dia 17 de juliol es realitzaran a les seves instal·lacions 2 sessions setmanals per a cadascun dels grups d’edats. L´activitat serà dirigida per dos entrenadors experimentats i amb llarg recorregut al camp de la natació adaptada y serà específic per a persones amb discapacitats físiques o de paràlisis cerebral.

Cartell

 

Per a formalitzar l’inscripció contacteu amb el Centre Natació Mataró:

Passatge del Callao s/n – Mataró

93 796 29 02

www.cnmataro.org 

info@cnmataro.org  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies